ORANGkuat

Tuesday, March 1, 2011

“CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"


hai semua .
haish . tak habis habis nak join contest ye :)
menang nya tak jugak . *mencuba saja .
hee . kali ni dengan hijab / tudung .

sebelum tu i nak terangkan balik syarat syarat dari Cik Superb ni .
1) Mestila folower Cik Superb ni , yg blom jd folower-sila folow ea.
2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
4) Letak pic anda memakai tudung; TAK KISAH..PAKAI TDG BAWAL PUN OK..janji kemas, simple, dan tudung yang korang suke pakai. =)
5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar. 
6) Second last, tag at least 2 kwn anda
7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry INI ok..senang untuk diterjah.

ok . gambar yang i nak pertaruhkan ni taklah cun .
tapi i memang suka pakai macam ni .


sebab i rasa ia nampakkan muka i lebih kemas .
i taklah nampak BULAT sangat kan ?
senang dan mudah .
nampak lebih up to date sikit lah .
i rasa macam sedap mata orang lain memandang =.='

antara pic lain ;


kalau hijab ni lagi mudah .
tak perlu iron iron .
jimat masa kan ?
then tak perlukan pin yang banyak . sebab kalau kita kepit / selit pun dia tak berubah .
ok lah . takat ni saja .

nak tagkan pada dua orang kawan i ;

sekian .
WASSALAM .

2 comments:

lavender harum wangi said...

pewiiiittt~ gud luck~ :D

ieka K A M A L said...

heheh . tqsm :)
mencuba .