ORANGkuat

Friday, March 4, 2011

hanya sebuah impian .


KONVOKESYEN .

pernah korang lalui ?
i ? bakal . InsyaAllah kalau diberi peluang untuk terus bernafas .
kalau sebut konvo mesti semua terbayang .
jubah . topi rambu . bunga . kaum keluarga . gelak tawa . ucapan tahniah dan macam macam lagi .
semua yang indah indah belaka kan ?? .

i pun sama . itulah impian dari kecik .
nak pakai jubah merah dengan topi rambu .
mesti i nampak lagi  comel  comot kan ?
hee :)
tapi . cuma ada satu lagi impian yang i tahu tak mungkin i dapat .
family picture .
oke tau . memang takkan dapat .
then ,
orang lain masuk dewan dengan mak ayah memasing , i kena masuk dewan sesorang ?
uish .. sedih kot .
orang tangkap gambar dengan family masing masing , i ? 
kena sesorang jugak ke ?
ishh .. lagilah sedih :')

So ? keputusan apa yang perlu i buat ye ?
nak pegi atau tak .
kalau i tak pergi , tak dapat pakai jubah dengan topi rambu .
tapi kalau aku pegi , kuatkah i untuk hadapi semuanya ??
OMG !!
nanti i nangis depan orang ramai ? 
sapa nak pujuk i ??
huuuwwaaaaaaa !!!!!



* oke . kondisi nak nanges . so , kena stop menaip .
oke . babai .

9 comments:

~my destiny from YOU~ said...

pegi la.. oleh amik gmbr ngn mak kite.. :)

ieka K A M A L said...

mak kite ye ? nanti kak anis jeles pulak mak kite syg eka lebih . hahahah <3

Mr. TN_SkY said...

tuh....mmber2 da amai yg support tuu =_=..dah sye rse itu pun impian maka ayh awk jugak kan? =_=..be strong ye ika..:-) n congrats too

hakeem kira said...

tak tau nak cakap apa . sbb tak merasa benda tu kan . sabar je la

ieka K A M A L said...

hee . skg tgah oke ni :)
btw , tengs ye .

azrulhayatnurhidayah said...

kawan, aku lambat bace entry ni tp aku still nak coment
hehehe
perangai!
g je la
kenangan taw =)
be strong okay

ieka K A M A L said...

i will try dear :)

Lovely Emy said...

sedih nya, moga ieka kuat oke :D kena pergi, sbb maybe ni once in a lifetime. take care dear :)

ieka K A M A L said...

tengs sis :)
insyaAllah , i'll try my best :)