ORANGkuat

Tuesday, March 1, 2011

contest first .

Hye semua !
ini adalah julung kalinya i nak buat contest .
*tapi dalam kondisi takut jugaklah . hee :)
tapi Redah je ..!
contest yang mudah dan sesuai untuk orang yang kuat berangan macam i ni .
hee :)
contest nya adalah ; 


cara untuk menyertai ; 

1. sila jadi follower blog ini .
2 . letakkan banner pada entry dan side bar .
3 . buat satu entry khas . dan listkan ATAU karangkan entry yang mengandungi sekurang kurangnya 5 impian anda .
4 . linkkan terus dekat post ni .
5 . tagkan pada 5orang dan pastikan mereka tahu oke :)

hadiah ?
pasti superb ! tapi SUPRISE !

i akan pilih berdasarkan tarikan tentang impian tu .
kecomelan bahasa anda . *bukan bahasa eww ye :)
kalau boleh , sertakan gambar untuk lebih menarik .

tarikh tutup adalah 31 Mac 2011 .
bersamaan hari keputerian Zulaikha Binti Ahmad Kamal .
hahah . i lah tu ! hahah :)
tu yang murah hati sangat tu ..
hee :)
*
*
*

so , firstly i nak tag pada 5 kawan ;



SELAMAT MENCUBA !

24 comments:

lavender harum wangi said...

list kan 5impian? igt kan nak suruh buat citer pasal magik.. hahaha~ all the best.. kalau rajin aku join~ >.<

ieka K A M A L said...

tak kesah berapa pun , paling minima 5 tau ! hee . oke2 .

AyinAyob said...

impian kalau ade magic ke?

ieka K A M A L said...

haah . impian kalau kita ada magic . tak kisah lah , listkan atau nak tulis panjang panjang . asalkan menarik :)

manjasopian said...

betul ke?

ieka K A M A L said...

betui lah !

zizie lurf-lurf said...

join,,,,
//wonderpetzie.blogspot.com/2011/03/contest-kalau-lah-aku-ada-magic.html

AyinAyob said...

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/kalaulah-aku-ada-magic.html

~my destiny from YOU~ said...

DONE! :D

Dianaa said...

Join! :D
http://sikenit.blogspot.com/2011/03/contest-kalaulah-aku-ada-magic.html

Miera Egoiz said...

sudah join yer ieka..
http://2hatimenjadi1.blogspot.com/2011/03/contest-magika.html

ieka cyg said...

has join up , twins (:
http://iekacyg.blogspot.com/

aWiEn rAwk said...

hye cik ieka sy dh join..hehe..ni entri sy yg sgt mengarut..hehe..

http://atipepelaq.blogspot.com/2011/03/contest-lagi-kalaulah-aku-ade-magic.html

p/s: b my folower gak ye..=)

AL said...

Doodal join!!!
hahaha...
http://yellowdoodal.blogspot.com/2011/03/kalau-lah-aku-ada-magic.html

menconteng pasal ni...

mariah_smile said...

saya join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/kalaulah-aku-ada-magic.html

blog cik ieja said...

suda join contest kmu..
http://belog-cikieja.blogspot.com/2011/03/magic-contest.html

haneyzatul.amira.amran said...

nak join jugak :)
ni link nye
http://cheriterahatyhaney.blogspot.com/2011/03/kalaulah-aku-ade-magic.html

Nadhira Malisha said...

hey.. saya pun nak joinn...
http://katoumichiyo.blogspot.com/2011/03/kalaulah-aku-ada-magic.html

Leha's said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Adriana said...

nk joinn

http://adrianafarhana.blogspot.com/2011/03/contest-kalau-aku-ada-magic.html

Leha's said...

Akak, sorry T T Nie yang betul link diaa. saya join yeaa~!

http://lehastoryy98.blogspot.com/2011/03/hai-saya-join-contest-lagii-ohh.html

Lovely Emy said...

babe, ni entri kita tau :)

http://www.lovelyemy.com/2011/03/kalaulah-aku-ada-magik.html

good luck to everyone.!!

Nureen Afiqah said...

Saya join :)
http://nureenafiqah.blogspot.com/2011/03/kalau-lah-aku-ada-magic-marilah-join.html

Saya suka contest yang awak anjurkan ni :)

Fatihah Adnan said...

Akak , Tia join contest nih :D

http://cikfatihah.blogspot.com/2011/03/kalaulah-aku-ada-magic.html

Gudluck :D