ORANGkuat

Tuesday, March 15, 2011

marilah !

Hye semua :)
lama sgt rasanya tak update blog ni . Seriuslly , sgt sgt kekeringan idea untuk menaip naip .
hilang punca . hah !
DEMAM ? dah sihat dah si comel comot ni .
maybe effect demam i terus hilang idea idea yang mencurah curah semua .
hahaha .
oke . Sudah -.-'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Acctly , inilah benda utama i tulis entry kali ni .


hey , ini salah satu blog fav i tau .
hari hari wajib i jenguk . i suka cara si gemuk kecik ni menaip .
sangat professional . tade pulak i jumpa entry memaki bagai kt blog dia .
dan dia tersangatlah cool dalam menyelesaikan apa apa jenis problem .
salute to her !
dan dia jugaklah salah seorang yang membantu i dalam bidang ni .
tengs ayin .

Ayin
tetiba aku tergerak hati nak join segmen ko ni . hee :)
then ayat ayat kat atas^atas ni bukan rekaan semata mata ye .
mengampu ? memang taklah . *aku kan suka pgkah ko.
aku antara salah sorang silent readers ko tau ?.
hee . 
nasihat ? komen ?
ntah . aku dah suka blog nie .
tade pape nak komen pun .
oke . dah :)
bye !


* semoga terus success dalam blogging ni ye :) 

2 comments:

AyinAyob said...

alah. terharunye aku yang. hehe. thanx :)

sayang kau lah :)

AyinAyob said...

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/mari-lawat-beliau-ieka-kamal.html

sudah sayang! :)