ORANGkuat

Monday, January 3, 2011

bakal sepupu ツ

hahah . macam mana kan tiba2 ja nak story pasai bakal sepupu ni ?
sebab dia baru ja offer . hahah .
oke , mula bercerita ..

alkisahnya , dy ni namanya cik yantie pon-pon .
riuh tak ingat dunia . kalau ngan dia ada ja modai nak bersembang . gelak besaq2 .
mula2 aku tgok dy , seriusly , takot . muka garang ja .
serius oo dia masa dulu .
tapi lama2 .. perggh ! dia mmg terbaik taw .
1 lagi benda yang aku suka pasai 'bakal sepupu ' aku ni :


muka dia . seriuslly cantik ! suka sangat aku tengok dia . 
tapi time dia tengah seronok lah . muka tak seronok tak besa lagi aku tengok .
oke , tak boleh puji lebih2 .
kalau org tengok dia , mesti kata dia anak dara lagi ..
oh tidak2 .. she's already married ..
dgn sapa ?
answer pless ..


 Incik Fazil Sanusi .
*berdasarkan fb lah .
hahah .laki bini sama riuh taw !
hahah .
dan yang ini pulak ... :

muhammad danish hazim .
comel kan ?
tgk mama ngn ayah dia lah .
hahaha.
dia mungkin ikut pragai mama dia.
kuat gelak ..

oke , settle kisah mereka .
wahai bakal sepupu ku :
harap dimaafi jika ada sebarang kata2 yang mengguris perasaan kalian .
seriuslly , tak berniat .
mintak maap jgk no ..
copy pic2 ni tanpa kebenaran .

oke , sekian .






* mintak2 tittle bakal sepupu tu 
dimansuhkan jadi sepupu sahaja .
AMIN :)

7 comments:

wan_nazwan said...

haha mmg riuh pon ...
mcm gendeng ngan tin tong
hahaha

yantie said...

tima kasih ieka sbb dh msuk kan k.ynti n family dlm blog ieka...tp bab offer kan dri tu la..mcm x syok ckit...hehehehe

ieka K A M A L said...

wan : hahah . riuh kalah suma org !
kak yanti : eka kan jujur . hahahah

yantie said...

ieka jgn la jujur sgt....malu la k.ynti..
hehehehe...ieka jgn x tau wan tu pon hingaq smpai kmi x larat nk layan dia msa kt opis

ieka K A M A L said...

oke2 pasni eka tak jujur sgt dah .
alah , senang kata sapa yaang duk ngn kak yantie mesti jadi riuh pya . kan3 ?

yantie said...

gud girl...cam ni la bakal sepupu k.ynti...

ieka K A M A L said...

hhahha :)
Amin ..!