ORANGkuat

Monday, April 11, 2011

penyakit baru :)

hello semua :)
weyh tolong ...!!
i dah terjebak dengan penyakit baru skg .
pagi pagi 'sepie' on lappy then trus masuk paint .
oyeah !maybe dah ramai yang buat skg . then ramai lah jugak yang menghasilkan doodle doodle yang comel comel dan kiut miut ni .
auw !! tetiba jatuh cinta .
kena bising kot dengan abang abang .
lupa masak nasik . sambal sotong je yang tersedia :)
hee .

hee :) comel tak i ?
*ko tak slim mlim macam ni oke !
erk ? oke -.-'
hee :) bangga sebab i rasa  i pic ni comel .
dan yang bawah ni pulak yang i try bukan dalam version cartoon .
*tapi tak retilah nak buat muka dia !! :(


ni yang first . kononnya nak try buat gaun kembang .
tp fedup .


then bila dah fedup i gatai letak kaler pulak ;/
auw!! rasa macam designer pulok -.-'


damn !! inilah hasilnya . takat ni je mampu .
tapi tade muka , kaki dan tangan :(
ada sesapa yang boleh ajarkan i tak ?
esited gila kot skg ni ! 
perghh! obses !!

4 comments:

Fyqa said...

wahh. serius comel :D

Farhana Jafri said...

waaa.. comel2!! dh pndai lukis design tu kire okay la.. pas ni cari la spe2 yg pndai lukis muke ngn tgn lax.. good luck okay! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

CWL wanie LovelA said...

http://cikwanielovela.blogspot.com/2011/04/thanks-cikpelangisiteblogspotcom-dan-no.html

ieka K A M A L said...

fyqa ; comel ke comot ?? :)

ana ; tgah belajar :) tengs tau .

wanie ; ahaha . tengkiu :)