ORANGkuat

Tuesday, April 19, 2011

aku sayang hang jugak lah :)

^ klik untuk besarkan .

hang pun kawan aku lah .
kawan baik lagi . kawan dari sekolah teknik .
satu dorm , katil sebelah sebelah .
masa sekolah dulu , kita selalu kena denda .
kena marah dengan warden .
rasanya semua warden kita pernah kena kan ?
kalau kita outing , mesti kita orang paling last sekali balik asrama .
then hang ingat tak , kita selalu berangan untuk dapat tempat study sama sama . then duduk rumah sewa sama sama .
tengok ? apa yang kita angankan tu semua jadi kenyataan .
dapat poli sama , department yang sama , course yang sama then sampai carry modul pun sama .
kelas je lain lain .
*dalam lain , last last dapat sama jugak ! -.-'
kalau bab makan , hilang semua segan silu , sopan santun kita kan ?
kalau kata teringin nak makan itu , nak makan ini , tengah malam pun orait je kan ?
macam macam kan kita ?
kalau gelak tak ingat ingat , tapi ada masa kita menangis jugak kan ??
pejam celik , pejam celik dah lima tahun kita berkawan .
macam macam yang kita sama sama lalui .
susah senang , kita yang rasa .
itulah persahabatan kan ?
kalau nak crita kenangan kita , serius , terlalu banyak .
banyaknya manis dari pahit .
aku rindu hang sangat sangat . jangan lupa aku tau , ustajah .
i love you kawan , more than words can say :)


2 comments: