ORANGkuat

Sunday, April 24, 2011

Blog Zero .

Hye semua !!
senyumlah selebar yang mampu :)

' BLOG U ZERO '

sob .. sob .. :(
ada pulak suara yang kata macam tu ye ?

' BLOG KAMU BLOG KEHIDUPAN '

then ? ada yang macam ni jugak ye ??
hee :)

okelah , biarlah i terangkan satu-satu function blog 'cherita ieka kamal' ni ye .

Seriuslly , kat sini korang jarang jumpa entry tentang tips .
i nak bagi tips apa kat korang ??
tips kecantikkan ? i pun tak cantik , nak bagi tips pulak ?
tip putihkan kulit muka ? *auw !! putihnya i ni !! -.-"
atau juga tips berfesyen ??
hahah , sorry sangat , i bukanlah fasionista macam korang-korang dan korang ..
i cumalah si gadis yang menghentampakai apa yang ada . itu saja .

Seriusly , i sangat sangat sangatlah mintak maaf .
readers semua yang sudi jenguk , baca dan singgah blog i ni , tengs a lot .
yang ada disini hanyalah cerita tentang kehidupan i .
kehidupan si gadis yang hidupnya ada suka dan ada dukanya .
disini tiada tips , tiada juga tentang tutorial .
sekali lagi minta maaf .



3 comments:

diana said...

dah banyak blog yang buat pasal tips..
semua orang ada hak nak tulis apa saja asal tak melampaui batas..kan??

N i n i e said...

syg..
biarkan mereka kata apa je...
jgn pedulikan kata2 mereka k..
mereka yg jelez sbnrnye...

ieka K A M A L said...

diana ; tengs support . kalau semua berfikiran mcm ni bagus kan ? :)

nini ; buat apa drg nak jeles ye ? :)