ORANGkuat

Wednesday, February 16, 2011

Walking Blog ツ

Promoter ! promoter !
kesini kamu !
hee . im coming !
*
*
*
*
*
hee . Assalammualaikum w.b.t semua .
kali ni i punya entry lebih kepada promotion .
oke . acct i ada join satu lagi blogger group .
namanya ; Walking Blog .
i dah join blog ni around 2minggu lepas .
hee :)
macam blogger group yang lain lain .
setiap satunya pasti ada keistimewaan .
andai kata uols join WB ni , uols akan kenal memacam jenis manusia .
lain orang lain ragamnya .
ada yang poyo macam i .
ada yang bajet comel macam i .
ada yang sopan santun macam i jugak .
dan ada jugak yang tak lokek pendapat dan pengetahuan , macam i jugak .
*dush ! abaikan ayat macam i tu . hee :)

then kat sini jgaklah kita boleh dapat ramai kawan dari seluruh pelusuk tanah air .
hee . kata 1Malaysia ?
kena kawan dengan semua lah .
ada 8 orang admin kat WB ni .
drg yang akan kawal WB ni .
selamat menjalankan tugas ye .
berkerjasama amalan mulia .
hee :)

okelah . i rasa cukuplah takat ni i membebel .
nak pi minum ayaq sat .
eyh , eyh satu lagi !
ni soalan i untuk friends WB ni .
kat sini boleh cari scandal tak ?!
hee .
dussh ! gatai kamu si comel gemuk !
oke bye !



p/s ;
i memang gedik dalam semua penulisan .
sori kalau tak suka .
hee :)
jumjoin WB