ORANGkuat

Wednesday, June 19, 2013

Tiga Puloh Satu Haribulan Lima Dua Ribu Tiga Belas.Alhamdulillah. Itu perkataan pertama yang mampu kite ucapkan. Kite sah jadi suri dalam hidup Hafis bin Tahjudin dengan sekali lafaz. Syukran, Syukran, Syukran! Termakbul hajat dihati, tercapai salah satu hasrat hidup. Terima kasih Ya Allah! Takde kata yang paling indah nak diucap. Bahagia? Tuhan je tau macam mana rasanya. Kite dah kawin uollls! HAHAHAH


Buat Si Suami, terima kasih. Terima kasih sebab jadi yang paling charming dalam hidup kite. Terima kasih jugak sebab jadikan kite peneman hidup kamu. Mungkin kite tak mampu jadi yang tercantik. Yang terindah dan yang tersempurna. Tapi kite akan cuba jadi isteri paling comel buat kamu. Isteri paling manja buat kamu. Dan isteri paling rare hebat buat kamu. Ok kan?Maaf kalau dulu masa kita berkawan, bertunang, kite terlalu brutal. Kite tak pandai nak romantik-romantik sangat. Tapi untuk kamu, kite akan belajar ye! *Jangan muntah sudahlah -.-"  Kite taknak berjanji sumpah bagai, tapi kite akan cuba ok? :)


Si Suami, terima kasih sebab hadiahkan kite kehidupan. Terima kasih sebab isikan ruang kosong dalam hidup kite. Semoga kite jadi yang terakhir dalam hidup kamu. Semoga perkahwinan kita dilimpahkan rahmat dariNya.Semoga kamu terus tahan dengan gedik kite. Dengan garang kite. Dan dengan tacing kite ye!
Kite sayang kamu! Lebiuuu. Muahmuahmuah! :)


No comments: