ORANGkuat

Tuesday, June 14, 2011

ada jugak yang jenis nih ?? -.-'

Assalammualaikum semua !! Lama sungguhla tak jenguk blog busuk i nih . Busylah sangat .. hahah. Bendanya i nih tade idea nak update apa-apa . Tu yang terbiar je . Isu harini pasal kes ; Terlebih jujur . I tak nak explainkan lebih-lebih lagi , korang tengok dulu benda bawah ni .

ihsan dari In Mucuks .

Hey ! Abaikan kes In Mucuks mengayat aweks ni . Tumpukan dulu hal 'bwu lepas tukar pad..' hey . Tak malu ke hape ?? I yang gf pun malu kot nak gtau benda secret macam nih . Inikan pulak 'kawan dari mukabuku' nih .

Kalau iya pun nak tunjuk diri tu open-minded , urburn , uptodate bagailah , tapi janganlah sampai ketahap tu . 'Tahap dalam kain' - orang dulu-dululah kata . -.-' Malulah sikit .. Awok tu dah ler perempuan melayu , bertudung . Janganler jujor bebenor .. haahha . Batang hidung dah molek dah , putih melepak lagi . Tapi bila awok buat lagu nih , otometik hilang kecantikan tuh . Haish .

Hahaha . Hey , i bukan cemburu ok . Eyh , fb dia , fb dialah . Fb i , fb i lah . Terus jadi adilkan ?? hahah . Cuma dalam kes dia mengayat si aweks ni , seriuslah i tak puas hati dengan si aweks yang terlebih jujur ni . Padahal dia baru je pun accept friend request In Mucuks nih . -.-' *tak jeles lg oke . Macam manalah dia boleh terjujur dalam kes nih . Tu yang i muskilkan nih .

Hehehe . Untuk si aweks , i'm sorry double much . I tulis entry nih hanyalah untuk kongsikan pendapat . Tak lebih dari tu . U patut baca entry ni . InsyaAllah , kita berubah sama-sama . Bertegur antara satu sama lainkan ?? :) As usual , i pun taklah baik , cuma dalam hal-hal macam ni , i rasa i patut tegur u . hee :)

OK , bubbye .

7 comments:

Budak Giler Cadbury said...

hish teruk tol kan .. nina yang baca ni pon rasa maloo

ieka K A M A L said...

haish . jgn kata nina , eka yang nak taip entry ni pun serba salah . -.-'

meLLy! said...

euwww. nk tkr pad pun ckp. apesal x ckp sume, nk tkr spender, tkr bra. grr. arapkn muka je lawa

syufaa said...

huwaaa..gitu plakkk..
xmlu ke? =.="

ieka K A M A L said...

melly ; huish .. lebih melampau-lampau lah kan ?? hahhaha

syufaa ; rasa nak teriak pun ada kan ?? hadoi !! hahah

fiqaliqa said...

haha.bodosnya pompuan nii. habis la, jap g ramai add die lepas baca entry ni. hahahaha. geli betoll

ieka K A M A L said...

fiqa ; ahaha . tulahkan ?? kalau ada blog , dah lama trafic mcm hujan :)